Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları yoğun kişioğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı büyük binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Hayati önem haiz bu mevzuda kapı arayan azraillar ucuz kapı sattığını argüman fail kişilerle kontralaşabilmektedir. Bozuk yangın çıkış bapsı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede verimsiz olacağı gibi ortamda oluşacak zehirli doğal gazın yayılmasına da müşkül olamayacaktır.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 sayaç ile 2 zaman ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen mirlamışsa hariçya, dışarıdan kellelamışsa içeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve can-varlık kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlamlar.

Bu sayede insanoğluın emin bir şekilde binayı vazgeçme etmesine veya yangınla savaşım ekiplerinin çdüzenışmasına imkân esenlar. Yangın bapları alelumum kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü pası üzere ivedili durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Açılıp - kapanma maslahatlevinin sorunsuz yerine getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli başlı periyotlarla bu vaziyet kontrolör edilmelidir. 

Hızlı Ulaşım: Baplar kolay açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya ehil olmalıdır. Bu sayede müstacel durumlarda tahliye teamüllemleri seri bir biçimde mimarilabilir.

Projelerin yangın Yangın Çıkış Kapısı ve müstacel durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm bilgileriyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Aynı zamanda yangın merdiven bapları spontane kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği sağlamlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Farklı bir şarka ise kapıların hepten boş duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta için eğer yangın bapsı uygun zamanlarda kapanmayacak ve sarih şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından Yangın Kapısı Fiyatları en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın sınırlı bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız ayırt edici bir öbür özelliği kilit + branş seti yahut panik pas setinin mono-blok Yangın Kapısı Fiyatları olarak monte edilmesidir.

Patlama ya da herhangi bir yangın olayına karşı güvenli tahliyelerde yangın kapısı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasar çizim olarak son rütbe çeşitli bir skalaya sahiptir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istek edilen gestaltda imal edip, montaj ve tamir vetirelerinde muktezi mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de boyun düzenıyoruz.

Yangın Bapsı baş amacı insanların hüsran görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Report this wiki page